Презентація книжки Ірини Дубинянської "Гаугразький бранець"

Книгарня "Є" та видавництво "Електрокнига" запрошують на презентацію двотомника Ірини Дубинянської "Гаугразький бранець". Зустріч відбудеться 3 квітня.

Глобальний соціум – світле майбутнє. Світ високих технологій та розумної уніфікації в усіх сферах, цілком комфортний для життя. Гауграз – єдина у світі країна, що тримається за свої традиції, культуру, звичаї, розмаїття мов і віру в прадавні магічні сили. Ціна протистояння – перманентна війна. Майже комп’ютерна стрілялка для одних, сенс життя для других. Край, де жінки ніколи не припинять народжувати воїнів, перемогти неможливо – надто коли вести війну з позиції гуманізму. "Гаугразький бранець" – роман-експеримент над суспільством, що насправді не настільки відрізняється від сучасного, як це може здатися з перших сторінок.

Він хотів справедливості і щастя для всіх. Він мріяв розв’язати всі давні непорозуміння та припинити війну. Він узявся до справи по-чоловічому жорстко й рішуче – і порушив рівновагу, що трималася століттями. Війна перестала бути абстракцією для Глобального соціуму, тепер це реальність: небезпека і смерть в кожному домі. Це проблема, яку, втім, можна вирішити одним ядерним ударом. Знищити Гауграз – іншого виходу більше нема. З чоловічої точки зору. Жінка, яка рятує свій дім – чи вирішує конфлікти світового рівня – діє зовсім в інший спосіб. "Гаугразький бранець" – психологічний роман, де стикаються два кардинально різні – за менталітетом, бекграундом, цінностями – жіночі погляди на той самий чоловічий світ.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні