Колористика в скрапбукінгу. Лекція-практикум з циклу "Скрап-дизайн подарунків"

Ми почнемо наш лекційно-практичний курс "Скрап-дизайн подарунків" з азів: композиції та колористики. На лекціях будуть практичні завдання, щоб можна було випробувати нові знання одразу в справі! Допоможе вам досвідчений скрап-дизайнер Оксана Музика.

Здається на перший погляд, що скрапбукінг це просто. Достатньо лише дізнатися, де купувати красивий папір, спеціальні прикраси і можна творити. Проте, щоб результати подобалися багатьом, залишилися цікавими надовго та справляли бажане враження, потрібно використовувати композиційні прийоми й правильно поєднувати кольори та стилі.
Кращі майстри та дизайнери можуть порушувати ці правила з певною метою, проте вони володіють цими азами, щоб знати що і як порушувати.

Гарний дизайн цілісний, з акцентами на певних деталях, відповідає визначеному завданню. У скрапбукінзі це завдання – створити задумане враження.

Так само і на занятті з кольору Оксана Музика розповість як можна та не можна поєднувати колір, щоб скрап-роботи були різкими або ніжними, дитячими або жіночними, тощо. Ви самостійно поєднаєте різні кольори й текстури, та обговорите свої результати з Оксаною.

Наступна лекція розкриє стилі скрапбукінгу, що для них характерно, як підбирати матеріали та поєднувати.

Всі заняття проходять у скрап-магазині, де можна ознаомитися та придбати різноманітні інструменти та матеріали для скрап-дизайну.

Адреса: магазин Київського скрап-клубу, вул. Спаська 9а, 2 поверх, оф. 77. Біля м. Контрактова пл.

Вартість відвідування однієї лекції – 120 грн. Абонемент на три лекції – 330 грн, для власників абонементів одноразова знижка у магазині – 5%.

На кожній лекції розігрується подарунок від магазину – набір скрап-паперу або брадсів!

Програма подій:
1. Композиція. Лекція-практикум
суботня група: 13.04, 11:00-12:30
група по середах: 17.04, 18:30-20:00
2. Колористика. Лекція-практикум
суботня група: 20.04, 11:00-12:30
група по середах: 24.04, 18:30-20:00
3. Стилі в скрап-дизайні. Лекція-практикум
суботня група: 27.04, 11:00-12:30
група по середах: 15.05, 18:30-20:00
Повна програма

Участь у майстер-класах та леціях за покупкою занять на сайті магазину Київського скрап-клубу у розділі "Майстер-класи та зустрічі": www.scrapclub.com.ua.
Кількість місць обмежена!

Якщо ви не встигаєте здійснити передплату або маєте інші питання, телефонуйте організатору: 098-635-48-46 (Алла Калініченко, клуб "Арт і Я", www.artiya.com.ua). Вирішимо!

Сторінка проекту на Facebook: ScrapDesignStudy. Тут можна побачити всі фотозвіти минулих майстер-класів.

Інформаційна підтримка:
Портал ПЛАТФОРМА
Профільний магазин Київського скрап-клубу
Магазин художніх матеріалів КарКар

Місце:
Магазин-студія Київського скрап-клубу

Лектори:
Музика Оксана

Вартість:
110-120 грн.

Реклама:

Головне сьогодні