Заняття для дітей "Апропріація доробку апропріаторів" в рамках програми "Оглядаємо – Розмовляємо"

У суботу, 20 квітня, о 14:00 PinchukArtCentre запрошує дітей віком від 10 до 12 років взяти участь у занятті на тему "Апропріація доробку апропріаторів" в рамках освітньої програми "Оглядаємо – Розмовляємо".

Заняття, присвячене творчості Джейка та Діноса Чепменів, познайомить дітей з принципом запозичення – апропріації. Юні учасники візьмуть участь в екскурсії виставкою "Курча" та обговорять основні ідеї творчості художників. Метою зустрічі є застосування дітьми принципів апропріації та мотивів масштабної інсталяції "Все зло світу" у власних оригінальних творах. Висновками цього заняття будуть міні-інсталяції власного виробництва, завдяки яким маленькі автори зможуть пізнати закони будівництва об’ємно-просторових композицій. Заняття проведуть гід PinchukArtCentre Людмила Буланова та художниця Марія Куликівська.

Прохання всім учасникам заняття принести картонну коробку розміром не менше 20х30 см, а також 5-10 мініатюрних фігурок "Kinder Сюрприз", які використовуватимуться під час заняття.

Захід розпочнеться о 14:00 на 2-му поверсі арт-центру біля стійки інформації.

Максимальна кількість дітей у групі складатиме 10 учасників. Реєстрація обов’язкова.

"Оглядаємо – Розмовляємо" – освітня програма для дітей віком від 10 до 12 років, в рамках якої юні відвідувачі арт-центру беруть участь у спеціальних екскурсіях-дослідженнях, спрямованих на поглиблення розуміння творів мистецтва.

Для попереднього запису та отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтесь за телефоном +380 (44) 590 08 58
E-mail: [email protected]

Зареєстровані учасники допускаються в арт-центр без черги.

Місце:
PinchukArtCentre

Лектори:
Буланова Людмила,Куликовська Марія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні