Мистецький клуб "Обличчя": вечір романсу з Мариною Зубко

25 квітня о 19:00 в креативному просторі “Часопис” в рамках Мистецького клубу "Обличчя" відбудеться музичний вечір молодої співачки Марини Зубко. На слухача чекають українські та німецькі романси, а також народні пісні в обробці українських композиторів. Музичний супровід забезпечать Наталія Шевченко (фортепіано) та дует “Інсайт” у складі Ігоря Гопчука (баян) та Наталії Чаглій (бандура).

Місце проведення: вул. Льва Толстого, 3 (креативний простір "Часопис").

Участь безкоштовна.

Реєстрація на подію обов’язкова! Для цього, будь ласка, заповніть форму.

Марина Зубко – студентка 4-го курсу вокального факультету Національної музичної академії України ім. П.І. Чайковського в класі Заслуженої артистки України Ірини Семененко. Марина є лауреатом міжнародного конкурсу "Солоспів-2012" м. Київ, всеукраїнських конкурсів "Класичний меридіан-2010", "Нові імена України-2009", вокального конкурсу ім. Оксани Петрусенко 2011 р. в м. Херсон. Репертуар охоплює партії Віолетти з опери "Травіата" Верді, Сюзанни, Барбарини з опери "Весілля Фігаро" Моцарта, Бригитти з "Іоланти" Чайковського, Джованни з "Риголетто" Верді.

Наталія Шевченко – лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

Дует "Інсайт" в складі Ігоря Гопчука та Наталії Чаглій, студентів 5 курсу Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського, створений в 2010 році в місті Києві. В жовтні 2010 року дует отримав ІІ премію на міжнародному конкурсі в м. Ланчано

Мистецький клуб "Обличчя", започаткований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" в партнерстві з креативним простором "Часопис", – це регулярні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця проводяться літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори та виставки.

Місце:
Креативний простір "Часопис"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні