Презентація книжок Дари Корній "Зірка для тебе" та Наталки Доляк "Гастарбайтерки"

Книгарня "Є" та видавництво "Клуб сімейного дозвілля" запрошують на презентацію книжок Дари Корній "Зірка для тебе" та Наталки Доляк "Гастарбайтерки", яка відбудеться 24 травня.

Про роман Дари Корній "Зірка для тебе":

"Якщо зорі запалюють, отже, це комусь потрібно" — заяложена фраза знову набуває змісту. Насправді зорі були, є і будуть завжди, та лише тим, кому це дійсно конче потрібно, вони відкривають свої таємниці.

Як у давнину найцінніша інформація передавалася з уст до уст, так історія кохання Сергія і Зоряни, астронома-сироти і поетки-повії, прямуватиме світом від людини до людини, від серця до серця. Добрі ангели і брудні помисли, згубна пристрасть і фатальна помилка, слова, що не тільки зцілюють, але й утримують від непоправного, занедбані стежки і квітучі сади посіяні на сторінках роману. Є в романі загадки імен, секрети вчинків і велика таємниця народження. Тут багато мандрів у просторі й часі, справедливість і кривда, вузькі стежки й розкішні сади. Є буття і небуття. Єдине, чого немає, — фальші, натомість є правда, власне, "Зірка для тебе" — це і є правда, гірка і чиста, про нас усіх, про кожного. Настояна на гріхах і спокутах, витримана десятиліттями у потаємних шафах, вона нарешті вивільнилася.

Під "Зіркою для тебе" варто мріяти про кохання — міцне, щасливе, яке живе хай там що — плітки, стереотипи, підступи й навіть смерть…

Поетичну канву книжки Дари Корній "Зірка для тебе" складають вірші Любові Долик.

Про книжку Наталки Доляк "Гастарбайтерки":

Три жінки — три мрії. Двом не судилося збутися.

Вчителька Галина мріє про власну домівку, бо ж рідний син вигнав з дому. Здавалося б, працюючи прибиральницею в дивакуватої старої аристократки в Берліні, могла б і назбирати на "одинарку" в рідному місті, якби коханий синок не вимагав дорогих подарунків для себе, своєї дружини, доньки та... численних коханок.

Таша, що вдома була Наташею, відмовилася від імені, танців, що були і роботою, і пристрастю, заради мрії — всиновити дитину. Ось-ось вона заробить грошенят, повернеться додому і стане нарешті мамою. В сорок років життя ж тільки починається.
Лариса, наймолодша з жінок — домашня робітниця, що тільки про те й мріє, щоб обійняти коханого синочка, що лишився на Україні. Працюючи на сім`ю німців, вона й не здогадувалась, що найняли її не тільки для прибирання, а й щоб освіжити набридлий шлюб.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Корній Дара,Доляк Наталія

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні