Відкриття фотовиставки Вікторії Сорочинські "Анна та Єва"

Арт-центр "Я Галерея" запрошує на відкриття фотовиставки канадсько-російської художниці українського походження Вікторії Сорочинські, що проходитиме в рамках Міжнародного фестивалю візуальної культури "Візії" за підтримки Російського центру науки та культури.

Відкриття відбудеться у понеділок, 27 травня, о 19:00, за адресою вул. Хорива, 49б.

11 червня, в рамках фестивалю, арт-центр "Я Галерея" у Києві представить також фотовиставку Олександра Каднікова "Призма спокою".

Проект "Анна та Єва" вперше був показаний у рамках "Місяця фотографії в Парижі 2010". Постановочні сюжети, що відтворюють реальні сцени з життя емігрантів Анни та Єви – це довгострокова авторська робота про взаємини матері та дочки. Проектом Вікторія Сорочинські займається з 2005 року, й після дворічного турне по всьому світу його нарешті буде представлено в Києві. Виставку Анна та Єва презентує сама авторка. На відкритті виставки будуть присутні організатори фестивалю "Візії", галерист і куратор Павло Гудімов, представники Російського центру науки та культури. На відкритті Вікторія також презентує книгу "Анна та Єва", яка нещодавно була видана в Берліні.

Місце:
Арт-центр Павла Гудімова "Я Галерея" (на Хорива)

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні