Презентація книжки Любові Голоти "Жіночий апокриф"

Книгарня "Є" та видавництво "Український письменник" запрошують на презентацію книжки Любові Голоти "Жіночий апокриф", яка відбудеться 20 червня.

"Поетична і прозова творчість Любові Голоти — "характерологічна", що, зрештою, завше притаманне письму, орієнтованому на психологізм. Але також цей художній світ — неореалістичний. У творчій манері Л. Голоти відчутні впливи як "великої прози", так і традицій художнього мінімалізму, скажімо, Гр. Тютюнника з його майстерністю передати параболу одвічних людських проблем у найменшій за обсягом замальовці. Весь такий текст дихає психологізмом, неудаваною емоційністю. Є в прозі Л. Голоти риси українського міфологізму, притаманного, наприклад, творчості Є. Гуцала. Прозаїк — це володар простору, який відчуває архітектоніку тексту, вертикальні й горизонтальні виміри слова, а поет — володар часу, що не має початку й кінця" (Дмитро Дроздовський).

Книга містить поетичні та прозові твори відомої української письменниці з вагомого доробку за 40 років творчої діяльності.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні