Мистецький клуб "Обличчя": Літо. Поезія. Музика

20 червня о 19:00 в креативному просторі "Часопис" Фонд Арсенія Яценюка в рамках Мистецького клубу "Обличчя" ініціює вечір поезії та музики. У програмі: презентація книги Оксани Боровець "Маршрутка 417, або Дерево будд" за участю відомого бандуриста Ярослава Джуся та музиканта гуртів "Dudar Band" і "Веселі вуйки" Максима Бережнюка. На гостей чекають сумні вірші, весела проза, мелодекламація, народна музика, кавери рок-хітів та балад.

Реєстрація на подію обов’язкова! Кількість місць обмежена.

Мистецький клуб "Обличчя", започаткований Фондом Арсенія Яценюка "Відкрий Україну" в партнерстві з креативним простором "Часопис", – це регулярні відкриті зустрічі з українськими та закордонними письменниками, музикантами, художниками, дизайнерами, режисерами, фотографами та іншими представниками культури. Щомісяця проводяться літературні читання, творчі зустрічі, майстер-класи, кінопокази, музичні вечори та виставки.

Ярослав Джусь – український бандурист, композитор, аранжувальник, ді-джей, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів, півфіналіст та володар призу глядацьких симпатій головного шоу країни "Україна має талант-2", засновник гурту "Шпилясті кобзарі". Ініціатор створення продюсерської інноваційної мистецької агенції розвитку бренду "Україна", один з напрямів якої – бандура по-новому ("Bandura STYLE").

Максим Бережнюк – музикант, що грає більш як на п’ятдесяти традиційних духових інструментах, серед яких: окарина, телинка, пан-флейта, дримба, кавал, флояра, фрілка, ріжок, коза (українська волинка). Учасник та лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів та фестивалів. Його гру на українських духових інструментах можна почути у піснях таких гуртів: "Олег Скрипка та Ле Гранд Оркестра", "Та Рута", "MERVA", "Астарта", "SkyTrix", "Ляпис Трубецкой".

Оксана Боровець – поетеса, співорганізатор міжнародного фестивалю "Каштановий дім", редактор однойменного альманаху, організатор мистецьких квартирників "ЗвиЧАЙні вірші". Автор поетичних збірок "Трамвайні коні" (2008), "Маршрутка 417, або Дерево будд", (2012), аудіозбірки віршів "Хрестики-нулики" (2009).

За детальною інформацією можна звертатися до менеджера програми "Культурні горизонти" Ірини Дещиці електронною поштою [email protected] або за телефонами: +380 (44) 220 18 40, +380 (67) 214 34 62.

Місце:
Креативний простір "Часопис"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні