Презентація книжки Вікторії Гранецької "ТІЛО тм"

Книгарня "Є" та видавництво "КСД" запрошують на презентацію книжки Вікторії Гранецької "ТІЛО тм", яка відбудеться 28 серпня.

Дебютний роман Вікторії Гранецької "Мантра-омана" здобув першу премію літературного конкурсу "Коронація слова 2011". Психолог за освітою, вона як ніхто інший знає всі ваші страхи. Недарма її романи читачі порівнюють із творами самого Стівена Кінга.

"Хочете прочитати книгу, у якій захопливий сюжет, особлива атмосфера і характерні персонажі? Хочете прочитати книгу, дочитавши яку захочете прочитати її знову? Тоді прочитайте цю книгу" (Андрій Куликов, телеведучий)

Мрія про вічну молодість завжди приваблювала людство. Вона залишалася недосяжною, аж поки корпорація "ТІЛО тм" не розробила унікального методу продовження життя шляхом… переселення душ. У світі, де панує сила гаманця, твоє тіло належить тобі, аж доки хтось не захоче його придбати…

Колись Юрій боровся за свободу в Україні, тепер він доктор Паскуда – головний лікар славнозвісної корпорації. Спогади про минуле життя не дають йому спокою, і він розшукує Іванку, дівчинку, яка разом із ним зростала та була примусом вивезена з України для участі в перших експериментах. Намагаючись виправити помилки минулого, Юрій зустрінеться з найважливішим ворогом людською жагою до вічного життя…

Місце:
Книгарня "Є" на Контрактовій площі

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні