Презентація аудіокниги "Леонід Кисельов. Вибрані поезії"

30 серпня 2013 року о 18:00 у книгарні "Є" в рамках проекту "Аудіокниги для людей із вадами зору" буде презентовано чергову аудіокнигу для людей із вадами зору – вибрані вірші київського поета Леоніда Кисельова.

Ідея записати вірші Леоніда Кисельова належить відомому українському журналісту і телеведучому Андрію Куликову. Саме на презентації двох аудіокниг проекту минулого року пан Куликов зачитав кілька віршів Леоніда Кисельова і висловив бажання взяти участь у записі збірки його поезій. Збірка двомовна, адже сам Кисельов почав як російськомовний поет, а згодом почав писати українською.

Попри те, що Леонід Кисельов прожив усього 22 роки, його вірші дуже мудрі та образні, незалежно від мови – українська чи російська, це справжня глибока поезія, "красива і змістовна", як прокоментував сам Куликов. В коментарях журналу What’s On Куликов сказав: "Я долучився до проекту, бо поважаю ініціативи інших людей, а те що роблять мої молодші колеги – це приклад благородної справи на користь інших. Щодо поезії Леоніда Кисельова – на мою думку вона красива і змістовна. Це був виклик для мене самого – начитати вірші і посприяти тому, аби інші дізнались, що таке справжня поезія".

Це вже сьомий диск в рамках проекту "Аудіокниги для людей із вадами зору", який був започаткований студентками Інституту журналістики університету ім.Тараса Шевченка Євгенією Вятчаніновою і Єлизаветою Олійник на кошти гранту "Ініціатива року". Аудіокнига "Леонід Кисельов. Вибрані поезії" записана виключно на волонтерських засадах: диски надано групою компаній "Фокстрот" тираж дисків здійснено компанією "СіДі Імідж", друк поліграфії за сприяння молодіжної громадської організації "Активність", свій професіоналізм, час і талант вклали звукорежисер Ігор Ісхаков, дизайнер Ілля Стронговський та журналіст і телеведучий Андрій Куликов.

ВІДЕО ДНЯ

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні