Фотовиставка Артура Бондаря "З варяг у греки"

Культурний фотографічний центр PhotoCULT запрошує на відкриття виставки фотографій та мультимедіа Артура Бондаря (Україна) "З варяг у греки".

"Більше половини найбільших річок світу серйозно виснажені і забруднені. Вони отруюють і руйнують навколишні екосистеми, представляючи загрозу життю людей, які використовують воду цих річок для пиття, зрошення і промислових цілей" – Ісмаїл Серагельдін, голова Всесвітньої комісії по воді в 21-му столітті.

Проект "З варяг у греки" – це не що інше, як спроба усвідомлення і осмислення того, що відбувається в даний час з нашою країною і нашою землею. Спроба поглянути з боку на наше життя і наш народ, який з самого початку свого поселення на берегах річки Дніпро жив у гармонії з природою і володів достатніми знаннями і розумінням для цього. Цей проект – розповідь про життя простих людей, що ілюструє наскільки ми однакові по обидва боки річки, і змушує нас замислитися про наше майбутнє (з тексту автора до виставки).

Програма подій

10 вересня о 19:00 – відкриття виставки, презентація серії фотографій та мультимедіа автором Артуром Бондарем. На зустрічі автор поділиться своїм творчим досвідом та розповість про то, як знімався проект "Із варяг у греки".

Виставка працюватиме: 10 – 24 вересня, щоденно з 11:00 до 22:00.

12 вересня, четвер, 19:00 – дискусія на тему "Сучасна документальна фотографія: світовий досвід, український контекст, проблеми та перспективи".

Учасники:
Артур Бондар
Олександр Ляпін
Ганна Войтенко
Оксана Юшко
Андрій Ломакін
Сергій Горошко
Олександр Чекменьов

Вхід безкоштовний.

Місце:
Галерея "АртПРИЧАЛ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні