Сольний проект Володимира Лавриненка "Фортепіанна музика ХХ і ХХІ сторіччя"

14 вересня в рамках "Гогольфесту" відбудеться концерт українського піаніста Володимира Лавриненка з програмою "Фортепіанна музика ХХ і ХХІ сторіччя".

Лауреат міжнародних конкурсів, український піаніст Володимир Лавриненко презентує програму, що розкриває особливості розвитку композиторської та виконавської піаністичної шкіл двох знакових для культури століть – ХХ і ХХІ. Нове звучання, алегорії й алюзії, медитавність й особлива інтимна образність кожного твору дає змогу слухачеві самому інтерпретувати дійство на сцені.

У програмі:
Пауль Хіндеміт – Соната для фортепіано №3 (1936)
Джон Кейдж – "На природі" (1948)
Святослав Луньов – з циклу "Мардонги" (1992 – 2005)
Олексій Ретинський – "...і тропа розширювалася" (2013)

Володимир Лавриненко навчався в Київській консерваторії (клас Бориса Архімовича), Вищій школі мистецтв Берна (клас Томаша Хербута) та Люцернській консерваторії (клас Костянтина Ліфшиця). Брав участь у майстер-класах таких майстрів, як Альфред Брендель, Андрій Гаврилов, Дмитро Башкіров, Леон Фляйшер та ін. Гастролював із сольними концертами у Чехії, Румунії, Польщі, Росії, Італії, Франції та Україні. Сьогодні веде активну концертну діяльність у Швейцарії, гість фестивалів "Murten Classics", "Berner Musikfestival", "Menuhin Festival Gstaad". Від 2012 року – асистент Костянтина Ліфшиця в Люцернській консерваторії (Швейцарія).

Місце:
Арт-кластер "Видубичі"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
30 грн.

Реклама:

Головне сьогодні