Концерт проекту Мирослави Которович "Kraplyny: мінімалізм"

16 вересня 2013 року на академічній сцені "Гогольфесту" – концерт проекту Мирослави Которович "Kraplyny: мінімалізм".

Музика "емоційного мінімалізму" на цьогорічному "Гогольфесті" – це не лише поєднання в одній програмі цікавих творів композиторів останніх двох століть, а й творчий виконавський експеримент, у якому беруть участь топові українські музиканти, однак у незвичних для себе інтерпретаціях й іпостасях. Так, новий колектив – Камерний ансамбль Мирослави Которович – на сцені створюватиме своєрідні художні замальовки-краплини з почуттів, емоцій, споглядань за плином музики, голосних роздумів через її мову. Окрім того, нову інтерпретацію вже відомих творів запропонує KYIV Classic Accordion duo, а український композитор і віолончеліст Золтан Алмаші долучить аудиторію до своєрідного оформлення книги музики. Партії маримби, кампанеллі, завдяки Євгенові Ульянову, виокремлять особливі барви в музиці мінімалізму. І звісно, голос української співачки, солістки Національної опери України Сусанни Чахоян резонуватиме з емоцією музичної краплини, здатної в одну мить перетворити світ довкола.

У програмі – твори Філіппа Гласса (США), Ейтора Вілла-Лобаса (Бразизилія), Давид Макор (Нідерланди), Золтана Алмаші (Україна), Бориса Альварадо (Чилі), Ясуо Суейосі (Японія).

Учасники: Камерний ансамбль Мирослави Которович, KYIV Classic Accordion duo.

Солісти – Сусанна Чахоян (сопрано, солістка Національної опери України), Золтан Алмаші (віолончель), Євген Ульянов (маримба, кампанеллі), Мирослава Которович (скрипка).

Якщо ви купили квиток на захід, це автоматично дає можливість потрапити на територію фестивалю, купувати окремий вхідний квиток не потрібно.

Місце:
Арт-кластер "Видубичі"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
30 грн.

Реклама:

Головне сьогодні