Insiders: відкрита зустріч з Євгенією Гапчинською

"Постачальник щастя №1" — саме так називають Євгенію Гапчинську шанувальники і всі ті, хто хоч раз побували на виставці, побачили картини або просто зайшли на сайт художниці. Адже роботи Гапчинської несуть таку кількість позитиву, що з легкістю піднімають настрій, додають трішки оптимізму і діляться зарядом бадьорості з усіма тими, хто цього потребує.

Євгенії вдалося створити свій власний бренд Gapchinska, що став популярним не лише в Україні, а й далеко за її межами.

Євгенія Гапчинська — українська художниця-живописець, ілюстратор дитячої літератури. Закінчила Харківський художній інститут. Стажувалася у Нюрнберзькій художньої академії. Художньо-виставкову діяльність розпочала в 2002 році. Художниця співпрацює з видавництвом "А-ба-ба-га-ла-ма-га", зокрема проілюструвала книгу Івана Малковича "Ліза та її сни. У 2008 році "Укрпошта" випустила серію з 12 поштових марок "Знаки Зодіаку" з роботами Євгенії Гапчинської.

Щорічно проводить більше десятка нових виставок в Україні, Росії, Франції, Бельгії, Англії, Нідерландах та інших країнах. Має кілька власних галерей в Україні і в Росії. Її роботи зберігаються в європейських музеях та приватних колекціях поціновувачів та діячів мистецтва.

Місце:
Креативний простір "Часопис"

Лектори:
Гапчинська Євгенія

Вартість:
за умовами простору грн.

Реклама:

Головне сьогодні