Виставка Костянтина Стрільця "Бачити іншого"

Довгоочікуваний персональний проект Костянтина Стрільця "Бачити іншого" в арт-центрі Closer відкриється вже цієї середи. Кураторка виставки – Катерина Ботанова.

Ті, хто слідкує за життям культурної спільноти Києва, знайомі з талантом Костянтина Стрільця вловлювати особливі моменти з відкриття виставок, показів, лекцій, зустрічей та майстер-класів. Небагатослівний фотограф пропонує глядачу побачити речі не такими, як вони здаються нашим, не уважним до деталей очам. Ті, хто слідкує за світлинами Костянтина в його блозі та у соціальних мережах, знає, що йому вдається не тільки репортаж, а й пейзаж, особливо урбаністичний. В проекті "Бачити іншого" багато говоритиметься про БАЧЕННЯ.

"Де знаходиться межа нашого бачення? Чи бачимо ми насправді те, чого не можемо прийняти? Кого я бачу, коли вдивляюсь в чорне тло, з якого виступають обриси того, що, здається, таки є іншою людиною? Але це не я, це точно не я. Я так виглядати не можу. А якщо навіть і можу, я цього ніколи не покажу, навіть самій собі. Нас розділяє лише позиція камери і промінь світла, але і цього може виявитись достатньо, аби провести чітку межу між "я" і "вони" – говорить про проект Костянтина Стрільця кураторка виставки Катерина Ботанова.

Місце:
Closer

Лектори:
Стрілець Костянтин

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні