Вікенд соціальної реклами

У кінотеатрі «Кінопанорама» з 31 січня по 1 лютого пройде показ найкращої соціальної реклами останніх років, до якої увійшли як переможці найвідоміших рекламних фестивалів, так і абсолютно нові ролики з яскравим емоційним забарвленням, зворушливі і провокаційні.

Соціальна реклама завжди зачіпала найпотаємніші теми, змушувала глядача співпереживати і замислюватись над своїм життям. У програмі «вікенду соціальної реклами» будуть підняті актуальні на сьогодні питання: боротьба з курінням і зловживанням алкоголю, екологія та охорона навколишнього середовища, безпека на дорогах, толерантність, пропаганда здорового способу життя, СНІД, насильство в сім'ї і сімейні цінності, прояв людяності, патріотизм та інше.

На початку сеансів перед глядачами виступлять українські рекламні експерти: Сергій Вовк (засновник KAMA) і Павло Клубнікін (засновник і креативний директор Banda agency). А у фойє кінотеатру впродовж двох днів «вікенду» буде представлена найкраща друкована соціальна реклама з усього світу.

Купити квиток.

Місце: Кінотеатр «Кінопанорама» (вул. Шота Руставелі, 19), Вартість: 40 грн, Організатори: Кінотеатр «Кінопанорама»

Реклама:

Головне сьогодні