Зустріч із архітектором Едуардом Більським «Я щасливий, що став архітектором»

Центр візуальної культури та «Політична критика» запрошують на зустріч із заслуженим архітектором України Едуардом Більським, що відбудеться у п’ятницю, 6 лютого, о 19:00.

Едуард Більський розповiсть про свої головнi проекти в Києві. Як вони змiнювались вiд перших ескiзiв до останнiх перебудов? Якi пропозицii архiтектора мали можливiсть сформувати зовсiм iнший малюнок мiста, але так i залишилися нереалiзованними? Чому київський Палац дiтей та юнацтва й по cьогоднішнiй день вважається одним із найбільш вдалих прикладiв київськоi архiтектури другої половини ХХ століття, але при цьому безжально руйнується сучасними забудовниками? За що Виноградар неоднаразово вiдзначали як один із найкращих житлових масивiв Радянського Союзу, але так i не нагородили державною премiєю СРСР? Також автор покаже нові графiчні матерiали зi свого творчого архiву, котрi не ввiйшли до експозицii виставки «Надбудова».

Модератор – Олексій Биков.

Вхід вільний.

Місце: Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44), Лектори: Більський Едуард, Безкоштовно, Організатори: Центр візуальної культури , Журнал «Політична критика»

Реклама:

Головне сьогодні