Кіноперегляд вистави (A)Pollonia Кшиштофа Варліковського

Щопонеділка на мікросцені КАМТМ «Сузір'я» відбуваються кінопокази найяскравіших європейських театральних вистав останніх років.

9 лютого о 19:30 кіноперегляд вистави (A)Pollonia Кшиштофа Варліковського.

ВІДЕО ДНЯ

Кшиштоф Варліковський – один з найзнаніших і найпровокативніших польських режисерів сьогодення. У різні часи був асистентом Крістіана Люпи, Пітера Брука, Інгмара Бергмана й Джорджо Стрелера. Багато років працював з варшавським «Театром розмаїтості», у 2008 став художнім керівником «Нового театру».

(A)Pollonia – багатошаровий насичений постмодерністичний театральний текст, що деконструює центральні для польської національної самосвідомості теми війни, голокосту, насилля і жертовності. У виставі використані тексти Евріпіда, Есхіла, Кафки, Ханни Кралль, Джонатана Літтела, Дж. М. Кутзее. (A)Pollonia перша вистава Кшиштофа Варліковського у якості керівника «Нового театру» – стала справжньою подією на Авіньйонському фестивалі у 2009 році. Робота здобула «Золоту маску» у Москві за найкращу зарубіжну виставу у 2012 року та багато інших нагород.

Місце: Київська академічна майстерня театрального мистецтва "Сузір’я" (вул. Ярославів Вал, 14б), Вартість: скільки забажаєте грн, Організатори: Європейські Студії театру

Реклама:

Головне сьогодні