Цикл фільмів «Купідон»

Французький інститут в Україні пропонує цикл фільмів «Купідон» і вітає усіх закоханих добіркою з трьох романтичних стрічок. Щопонеділка у кінотеатрі «Київ» показиватимуть стрічки.

Вхід: 25 грн. Показ мовою оригіналу з українськими субтитрами.

9 лютого о 19:00

ВІДЕО ДНЯ

Перша любов

Реж. Мія Хансен-Лав

Актори: Лола Кретон, Себастіан Урзендовскі, Магне Гавард Бреке

Драматична комедія / Франція / 2011 / 110’

Двоє підлітків Каміла і Салліван закохуються. Салліван вирішує відправитись у Південну Америку. І він покидає Камілу, аби через вісім років повернутись знову в її життя.

16 лютого о 19:00

Люблю дивитися на дівчат

Реж. Фредерік Луф

Актори: П'єр Ніньє, Одрі Бастьєн, Лу де Лаж

Драматична комедія / Франція / 2012 / 92’

Події розгортаються 10 травня 1981 року. Прімо знайомиться з 18-річною Габріель. Дівчина належить до паризької буржуазії, хлопець виріс в родині дрібного комерсанта з провінційного містечка. Засліплений красою і шармом Габріель, Прімо вирішується на обман. Герой придумує собі родовід, багато пише, а відсутність грошей компенсує сміливим підприємством і невгамовною фантазією.

23 лютого о 19:00

Жити однією любов’ю

Реж. Ізабель Чайка

Актори: Піо Мармаі, Анаіс Демуст’є, Лоран Пуатрено

Драма / Франція / 2010 / 90’

Жюлі Батай – 23 роки, диплом магістра, стомилась від постійних підробітків. Вона шукає серйозну роботу. Під час співбесіди вона зустрічає Бена, який живе за рахунок маленьких контрабанд. Він пропонує провести разом з ним літо у Південній Америці. Жюлі відмовляється, щоб одного дня, забувши про все, приєднатись до нього.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 25 грн, Організатори: Французький інститут в Україні

Реклама:

Головне сьогодні