Британський театр у кіно: «Буря»

10 лютого приходьте дивитись Британський театр у кіно, показиватимуть постановку Шекспірівського фестивалю в Стратфорді (Канада) «Буря», Канада 2009, 2 год. 12 хв.

Режисер: Дес МакАнуфф.

У ролях: Крістофер Пламмер, Дайон Джонстоун, Джуліана Соелістіо, Тріш Ліндстрьом, Гаретт Поттер, Пітер Хат, Джон Вікері.

Версія Деса МакАнуффа п’єси Вільяма Шекспіра про чарівника Просперо, який незаконно був вигнаний з міста підступним братом Антоніо.

Мета чарівника – дістатися до зачарованого острова. За Просперо слідує юна дочка мага, Міранда, а також його слуга Калібан і дух повітря Аріель. За допомогою магічних книг Просперо вирішує накликати бурю на морі та потопити корабель, на якому його брат із королем повертаються зі святкування. Після аварії судна пасажири рятуються і потрапляють на острів. Серед новоприбулих – син короля, Фердинанд, який, познайомившись з Мірандою, тут же закохується в дівчину.

Вистава демонструється англійською мовою з українськими субтитрами.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні