SnowPuma Live: Tape Flakes, MAiAK, Phylosophie

19 лютого приходьте на першу вечірку SnowPuma live. Це творче об'єднання, покликане допомагати талановитим українським музикантам розширювати межі як своєї музики та географії, так і межі своєї особистої досконалості.

SnowPuma – це сім'я, в яку входять різні за духом колективи і музиканти, але рухомі єдиною метою і спираються на одні й ті ж ідеали. А саме: чесність по відношенню до себе і своєї творчості, вміння звучати живцем так, щоб до мурашок і бажання розвиватися і дарувати людям музику в ім'я миру і любові. Основні завдання – донести до слухачів те прекрасне, що є на українській незалежній сцені сьогодні.

На сцені столичного клубу Atlas зберуться музиканти, по справжньому здатні своєю творчістю змінити світ навколо на краще.

Line-up:

Tape Flakes – київська група, відома тим, що вмить перетворює будь-який майданчик у танцпол, який буквально горить під ногами під промови Стівена Хокінга про походження всесвіту, або під тексти про білосніжно-диких пум. За порівняно недовгий час існування, крім певного успіху на батьківщині, хлопці вже встигли відіграти на кількох фестивалях єврозони. На вечірці SnowPuma колектив представить свій новий EP.

Phylosophie – сайд-проект двох неординарних особистостей на небосхилі української інді-сцени – Sophie Villy та Саші Філоненко з Tape Flakes. У проекті Phylosophie музиканти розкриваються в дещо іншому світлі, ніж у своїх основних колективах. Виходить по справжньому глибоко і проникливо. В рамках SnowPuma live відбудеться перший публічний виступ цього дуету.

MAiAK – одна з найбільш експресивних команд на київській сцені. Міцний рок з елементами електроніки, гітарних рифів Кістки пуги і проникливого вокалу Ярослава Татарченко не залишає байдужими практично нікого.

Вартість: 100–200 грн.

Купити квитки.

Місце: 'Atlas (вул. Січових Стрільців (колишня Артема), 37–41), Вартість: 100–200 грн

Реклама:

Головне сьогодні