Бесіди про сучасну ландшафтну архітектуру з Павлом Гудімовим

У п'ятницю, 20 лютого, своїми думками про сади, музеї, мистецтво, мрії та способи їх досягнення поділиться Павло Гудімов – куратор і засновник арт-центру Я Галерея та архітектурної майстерні Я Дизайн.

Під час бесіди ви дізнаєтеся цікаві факти з історії дизайну, почуєте про сади Жуль Клемана, сад Клода Моне та сучасні міські сади. Ознайомитеся з концепцію Саду-музею та довідаєтеся про взамодію художника і природи,архітектури й природи, а також про місце каменю в сучасному місті, як абсолютної скульптури.

ВІДЕО ДНЯ

Упродовж лекції Павло Гудімов розповість про свій досвід створення сучасної ландшафтної архітектури на прикладі декількох садів. Один з них – «Коло Сад», спроектований та реалізований у Київській області в 2013 році, – змінив одноманітний рельєф за допомогою ілюзії саду. Ця ілюзія утворилася завдяки формі кола численних бетонних кругів різного діаметру та висоти.

Ви дізнаєтеся про те, чому такою важливою є ініціатива створення сучасної ланшафтної архітектури скверів, садів і парків у столиці України, яка відповідатиме найсвіжішім світовим тенденціям і духу нашого часу.

Вартість: 100 грн, умови простору включені.

Реєстрація за посиланням.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Гудімов Павло, Вартість: 100 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні