Зустріч з Андрієм Оністратом: «Кодекс банкіра, який біжить»

FEDORIV HUB представляє вашій увазі одного з найуспішніших і амбітних українських банкірів – Андрія Оністрата. Спорт і бізнес цілком два різних напрямки в світі. Але якщо розібратися, то спорт дисциплінує, робить людину більш впевненою, мотивує її на удосконалення.

21 лютого торкнуться найважливіших та актуальних питань, якими часто задаються ті, хто твердо вирішив присвятити частину свого життя заняттям Тріатлоном, або Марафоном.

На семінар запрошені спеціальні гості, які зможуть детально розповісти все про Тріатлон і Марафон, дати професійні поради і рекомендації. Головні питання, які будуть підніматися на зустрічі:

• Як змінити себе. • Як підготуватися до Марафону / Тріатлону. • Як зробити IRONMAN. • Як правильно харчуватися і запобігти появі травм.

Захід для тих, хто дихає спортом, і згоден цілком віддаватися тренуванням, підготовці до змагань, і, безумовно, готовий до перемоги.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Оністрат Андрій , Вартість: 1000 грн, Організатори: Fedoriv Hub

Реклама:

Головне сьогодні