Service Jam Kyiv 2015

Вперше Київ приєднається до події Global Service Jam, яка проходитиме у 150 містах світу одночасно.

27 лютого – 01 березня усі, хто цікавиться сервіс-дизайном, дизайн мисленням та юзабіліті зберуться разом по всьому світові задля спільної участі у Global Service Jam. Подія триватиме 48 годин, за які учасники пройдуть шлях від ідеї до прототипу нового або поліпшеного сервісу.

Що вважати «сервісом»? Під сервісом можна розуміти будь-який процес із яким взаємодіє людина.

Що таке сервіс-дизайн? «Дизайн» в цьому словосполученні використовується у широкому сенсі та має синоніми «проектувати, створювати». Тому можна сказати, що сервіс-дизайн – це проектування процесів і послуг.

Більш точний переклад терміну «Service Design» з англійскої (Wikipedia): сервіс-дизайн – це діяльність з організації та планування людей, інфраструктури, комунікацій і матеріальних компонентів послуг з метою поліпшення його якості і взаємодії між постачальником послуг та користувачами.

Для кого: передусім ця подія повинна бути цікава UX спеціалістам, дизайнерам, проектувальникам, стратегам, бізнес дизайнерам, менеджерам та підприємцям. Але приєднатися можуть усі зацікавлені. Базовий принцип сервіс-дизайну – це кооперація та співпраця різноманітних професіоналів. Тому цей хакатон безперечно буде цікавий усім соціально небайдужим та зацікавленим у темі якості сервісів та процесів осіб.

Що будуть робити: - ознайомлення та робота із широкою низкою методик: генерація ідей, валідація гостроти проблеми, Customer Jorney Mapping, Blueprint, User Personas, Customer Lifecycle, Customer Expectations Map, Business Model Canvas та багато інших; - спілкування наживо з учасниками інших локацій. Плануються прямі скайп-сессії із Будапештом, Мадридом, Міланом, Дербі (Британія), Лафборо (Британія) та можливо іншими; - отримання досвіду створення прототипу корисного та зручного сервісу за принципом HCD (Human Centred Design); - обмін новинами індустрії з менторами та спеціальними гостями події.

Сайт київської події.

Подія на Facebook.

Де та коли:

27 лютого – з 19:00 до 23:00 (Ресторація Старомак, вул. Артема 37-41).

28 лютого – з 9:00 до 20:00 (Коворкінг iHub, вул. Рибальска 22).

1 березня – з 9:00 до 18:00 (Коворкінг iHub, вул. Рибальска 22).

Вартість:

При попередній оплаті – 300 грн. Напої, снеки та роздаткові матеріали враховані. Обід, вечеря, та витрати у закладах не враховані.

При оплаті в день заходу на місці – 600 грн.

Лімітована кількість місць для учасників (35 осіб).

Місце: Коворкінг iHub (вул. Рибальська, 22), Вартість: 300 грн, Організатори: Perfectionist Media

Реклама:

Головне сьогодні