Зустріч з головним редактором телеканалу «Дождь» Михайлом Зигарем

28 лютого у креативному просторі «Часопис» відбудеться зустріч з Михайлом Зигарем – головним редактором телеканалу ДОЖДЬ.Говоритимуть:

- про життя об'єктивної журналістики в Росії;- про те, як створювався та розвивався ДОЖДЬ, – єдиний у Росії телеканал, доступний на всіх існуючих платформах;- про ДОЖДЬ сьогодні та про подальші плани каналу, лауреату премії «Прорив року»;- про пріоритети, цінності, професіоналізм у журналістиці та житті.Під час зустрічі також передбачена сесія запитання-відповідь.Про спікера: Михайло Зигарь – головний редактор телеканалу «ДОЖДЬ». Працював у ВД «Коммерсантъ», послідовно займав посади кореспондента,міжнародного оглядача, заступника редактора відділу зовнішньої політики, спеціального кореспондента. З 2010 р. – головний редактор телеканалу «ДОЖДЬ».Вартість участі: 150 грн. Перебування у просторі включене у вартість.Реєстрація.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Лектори: Зигар Михайло, Вартість: 150 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис» , Raimov discussion court

Реклама:

Головне сьогодні