Тиждень італійського кіно

З 4 лютого стартує «Тиждень італійського кіно». Це фестиваль найяскравіших кіноновинок з Італії, країни зі славною кінематографічної традицією.

У програмі цього року: кінороман виховання «Зрозумій мене, якщо зможеш» з Шарлоттою Генсбур, загадкова мелодрама «Золотий хлопчик» з Шерон Стоун, епічна фамільна драма Паоло Вірдзі «Людський капітал» і класична італійська амурна комедія «Ось так подружка» з Летіцією Кастою.

Розклад фільмів:

ВІДЕО ДНЯ

«Золотий хлопчик», 4 березня о 19:00

Жанр: драмаКраїна: ІталіяТривалість: 102 хвРежисер: Пупі АватіАктори: Шарон Стоун, Ріккардо Скамарчіо, Крістіана Капотонді

Давіде Бьяс писав тексти для рекламного агентства, але його амбіції простягалися набагато далі – він мріяв створити справжній літературний твір. Мрія втілилася в реальність абсолютно неймовірним способом. На похоронах батька він познайомився з красивою і загадковою Людовікою. Вона попросила Давіде знайти в комп'ютері батька чернетку написаних ним незадовго до смерті мемуарів, щоб вилучити шматок, пов'язаний з її ім'ям. Нічого не знайшовши, Давіде вирішує під ім'ям батька писати сам і видавати їй текст частинами.

«Людський капітал», 5 та 9 березня о 19:00

Жанр: драмаКраїна: ІталіяТривалість: 111 хвРежисер: Паоло ВірдзіАктори: Валерія Бруні-Тедескі, Фабріціо Бентивольо, Матильда Джолі, Гульєльмо Пінеллі, Фабріціо Джіфуні

Озеро Комо, Італія. Велосипедист був збитий джипом в ніч перед Святвечором. Що сталося в ту ніч? Як змінить ця аварія долі багатої родини Бернаскі і сім'єю Ровеллі, що знаходиться на межі банкрутства?

«Ось так подружка», 6 та 8 березня о 19:00

Жанр: романтична комедіяКраїна: ІталіяТривалість: 88 хвРежисер: Джованні ВеронезіАктори: Летиція Каста, Фабіо Де Луїджі, Адріано Джанніні

Франческо і Клаудія, молоді, красиві і успішні, – друзі не розлий вода вже багато років. Між ними немає абсолютно жодних секретів. Але одного разу дівчина знайомиться з Джованні, і той приймається наполегливо за нею доглядати, а незабаром вже кличе заміж. А Франческо? Франческо поступово починає розуміти, що відносини подружки йому не дуже подобаються, звідкись взялося почуття ревнощів. Але пізно: Клаудія і Джованні йдуть під вінець. Чим швидко втішаються в таких ситуаціях чоловіки? Правильно. Заводять роман з іншою дівчиною. І Франческо пішов цим шляхом, розмірковуючи по дорозі над гірким питанням: чи можлива в принципі дружба між чоловіком і жінкою?

«Зрозумій мене, якщо зможеш», 7 та 10 березня о 19:00

Жанр: драмаКраїна: Італія, ФранціяТривалість: 103 хвРежисер: Азія АрджентоАктори: Анна Лу Кастольди, Шарлотта Генсбур

Аріа – класна дівчина, яка вміє дружити і стильно одягатися, але їй моторошно самотньо: зіркові батьки зі скандалом розлучаються, зведеним сестрам теж не до неї, а злі однокласники заздрять і будують підступи. У компанії улюбленого чорного кота Аріа відправляється у вільне плавання італійськими вулицями.

Детальну інформацію шукайте на сайті кінотеатру.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 60 грн, Організатори: Культурний центр "Кінотеатр "Київ" , Артхаус Трафік

Реклама:

Головне сьогодні