TEDxKNU у Києві: Маленькі кроки до великих змін

Захід відбудеться у публічному мультимедійному просторі FEDORIV HUB, що поєднує бізнес і таланти, інвестиції і творчість.

Головна концепція TEDxKNU відображена у слогані "Small actions — great changes". В основі концепції — переконання, що всі великі досягнення починалися з ідеї та маленьких кроків на шляху її реалізації. Організатори впевнені, що завдяки зусиллям кожної людини можна змінити локальну спільноту, країну і світ.

Саме тому спікери TEDхKNU — це люди діла, які досягли успіху завдяки багатьом маленьким крокам. Головною цінністю для них є зміни на краще не лише заради себе, а й заради суспільства.

- Альона Матвієнко — продюсер балетної вистави The Great Gatsby.

- Антон Головаченко — студент, винахідник, робототехнік. Створив екзоскелет, за допомогою якого можуть повноцінно рухатися люди з обмеженими можливостями, розробляє нові моделі електромобілів. Увійшов у топ-10 молодих іноваторів України.

- Міріам Драгіна — поетеса, журналіст і сценарист. У 2014 році заснувала благодійну барахолку KyivMarket. Із листопада 2014 року веде науково-популярне шоу на радіо "Аристократи".

- Гліб Буряк — викладач Інституту міжнародних відносин КНУ і Вісконсінського міжнародного університету.

- Іван Пасічник — підприємець, співзасновник проектів Ecois.me, Hackerspace Kyiv, Mapped in Ukraine, opir.org.

- Анна Коваленко — у 23 роки стала радником міністра оборони. Український журналіст, громадський активіст, сотник 39-ої жіночої сотні Самооборони Майдану, що налічує більше 2000 жінок.

- Юрій Марченко — журналіст, головний редактор нового медіа про Україну platfor.ma, екс-заступник головного редактора "Коммерсантъ Украина". Провів експеримент "Прожити місяць на мінімальну заробітну плату".

- Костянтин Божко — спортсмен і підприємець, засновник і головний тренер КМРС (Бігового клубу київського марафону). Пробіг марафон Des Sables у Сахарі.

- Сергій Лещенко — випускник Інституту журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка, український журналіст-розслідувач, народний депутат України. Автор книг "Американська сага Павла Лазаренка" та "Межигірський синдром".

Генеральним партнером TEDxKNU виступив Піреус Банк. Як частина великої міжнародної фінансової Групи, Піреус Банк підтримує важливі для суспільства ініціативи, систематично розвиває відносини із соціальними партнерами, займається благодійною діяльністю та меценатством.

Генеральні медіа партнери TEDxKNU — нове медіа про людей, міста, ідеї, інновації, проекти і реформи Platfor.ma і студентське медіа Studway.

TEDxKNU також підтримали:

Upgrade — проект, що поєднує в собі life & business освіту.

EFORB — українська команда інді-розробників, яка створює інноваційні продукти у сфері ігор та прикладних програм.

Фундація Дарини Жолдак — надає матеріальну допомогу дитячим будинкам, займається культурними проектами розвитку української мови, культури та мистецтва.

Нашими медіа партнерами стали Bit.ua, Велика Ідея, Українська Правда, Варто, Startup.ua, Просто Раді.О.

TEDxKNU надихає не лише інтелектуально! Після конференції слухачів чекатиме незабутня вечірка у концертному майданчику Mezzanine.

Ціна квитка — 250 грн. Ціна студентського квитка — 150 грн. Придбати їх можна онлайн.

Дізнайтеся більше про TEDxKNU на офіційному сайті, сторінках у Facebook та Вконтакте.

Реклама:

Головне сьогодні