Конференція TEDхKNU

21 березня відбудеться TEDхKNU. Це локальний захід cвітової незалежної платформи для поширення ідей та обміну досвідом. Його головна концепція відображена у слогані «Small actions – great changes». Усі великі досягнення починалися з ідеї і маленьких кроків на шляху її реалізації.

Спікери TEDхKNU – люди діла, які хочуть змінити світ і починають із себе. Це винахідники, спортсмени, митці, підприємці, які досягли успіху завдяки багатьом маленьким крокам. А головною цінністю для них є зміни не лише для себе, а й для оточуючих.

Серед спікерів: головний редактор Platfor.ma Юрій Марченко, поетеса та журналіст Міріам Драгіна, театральний продюсерАльона Матвієнко та інші.

Саме про зміни говоритимуть 21 березня у FEDORIV Hub. TEDxKNU надихає не лише інтелектуально. Після конференції слухачів чекатиме незабутня вечірка у Mezzanine на чудовому майданчику для концертів і святкувань.

Вартість: 250 грн., студентський – 150 грн.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Марченко Юрій , Драгіна Марія , Матвієнко Альона , Вартість: 150–250 грн

Реклама:

Головне сьогодні