Бізнес-семінар Бронвін Гол «Дослідження інновацій: інсайти, виклики часу, можливості»

7 квітня відбудеться бізнес-семінар «Дослідження інновацій: інсайти, виклики часу, можливості». Якщо ви хочете дізнатися як зробити інновації прибутковими, куди потрібно інвестувати під час кризи, як підвищити продуктивність співробітників всередині компанії, то ви можете дізнатись відповіді на ці питання на першому в Україні бізнес-семінарі професора Бронвін Голл.

Мова зустрічі – англійська.

Вхід вільний, обов'язкова реєстрація.

Бронвін Холл, почесний професор економіки Каліфорнійського університету в Берклі, професор економіки технологій та інновацій в університеті Маастрихта, Нідерланди, науковий співробітник Національного бюро економічних досліджень та Інституту фіскальних досліджень, Лондон, і запрошений науковий співробітник в Національному інституті економічних і соціальних досліджень (NIESR) в Лондоні. Дослідження професора Бронвін Холл включають порівняння рівня інвестицій в компаній та їх інноваційності, вивчення ролі інновацій в економіці та оцінку прибутковості інновацій для компаній.

Місце: М17 Центр сучасного мистецтва (вул. Горького (Антоновича), 102-104), Лектори: Гол Бронвін, Безкоштовно, Організатори: Kyivstar Business Hub

Реклама:

Головне сьогодні