Благодійний концерт Олега Скрипки «Великі французькі вечорниці»

18 квітня ви можете відвідати Благодійний концерт Олега Скрипки «Великі французькі вечорниці».

Захід відбудеться у столичному готелі InterContinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2A). Тут на вас очікує насолода від концертної програми, святковий фуршет та лотерея.

«Великі французькі вечорниці» – ексклюзивний проект Олега Скрипки. Це якісна музика на перетині французького шансону, своєрідний ковток повітря, здатний вгамувати естетичну спрагу шанувальників смаку і стилю.

Обраний Олегом Скрипкою для цієї програми стиль «французький шансон» вважається вишуканим, як у Франції так і у Європі загалом. Це ознака високого стилю. Своїм проектом музикант відкриє глядачу багату, неповторну та якісну музичну історію, об’єднає франкомовну діаспору та любителів французької культури в Україні.

Запланований концерт – продовження світової традиції джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості, щирості та елегантності. У ході програми Олегом Скрипкою буде виконано світові хіти у несподіваних інтерпретаціях. Феміністичний марш «Rien De Rien», «Tombe la neige», «Padam, Padam» та багато інших. Спеціально відтворені аранжування цих пісень занурять слухачів в атмосферу паризького мистецького кварталу. Вони збуджують солодку ностальгію за романтичним минулим. Гості концерту зможуть насолодитися елегантністю та витонченістю цієї музичної спадщини.

Завдяки зібраним коштам з продажу квитків БФ «Відкриті серця України» придбає хірургічні інструменти для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Склад: вокал – Олег Скрипка, музичний супровід – оркестр «Джаз Забава» (з 5 музикантів).

Купити квитки.

Місце: Готель Intercontinental Kyiv (вул. Велика Житомирська, 2а), Вартість: 600–900 грн

Реклама:

Головне сьогодні