Лекція Олександа Коляди «Генетика людини»

Закохані в науку люди ініціюють початок науково-популярного лекторію Public Science у форматі щомісячних зустрічей. Жива розмова з експертами про передові дослідження в невимушених умовах. Учасники мають можливість вільно отримувати актуальні знання і стати частиною спільноти, захопленої наукою.

21 квітня у Креативному просторі «Часопис» відбудеться лекція з молодим та талановитим українським вченим-генетиком Олександром Колядою.

Олександр Коляда – науковий співробітник лабораторії генетики Інституту геронтології Національної академії медичних наук України. Він закінчив біологічний факультет Національного університету ім. Т. Шевченка. Олександр співпрацює з багатьма світовими інститутами та університетами, в тому числі з Університетом Токіо. Займається генетикою старіння і омолодження людини. Колекціонує ДНК довгожителів, займається йогою і багато подорожує. Вірить що скоро люди зможуть кардинально продовжити життя людини, але поки не розуміє, навіщо це потрібно.

Олександр є яскравим прикладом того, що наука і насичене життя не взаємовиключають одне одного, спростовуючи соціальний стереотип про вчених.

21 квітня ви поринете в надра найзагадковішої, але в той час досить динамічної науки – генетики. Але це не буде просто наукова лекція. Ви будете розглядати питання вічної молодості і вічного життя. І відповідь на це питання знає саме наука генетика.

Гість поділиться з вами знаннями про таке:

- що таке ген і як би нам хотілося бачити ген;

- цікаві приклади генів і ознак у людини;

- які гени можуть вбити вас прямо зараз, а які потім;

- як гени роблять безсмертними тварин;

- чи можна зробити безсмертного ГМО-людини.

А також багато іншого.

Лекція буде цікава як фахівцям з профільною освітою, так і людям з інших областей, у яких виник жвавий інтерес до теми.

Вся інформація буде подана у форматі лекції і динамічного діалогу з вченим. Ви зможете задати найнеймовірніші питання, які вас цікавлять.

Вартість: 120 грн (умови простору включені)

Реєстрація.

Якщо у вас виникли питання, звертайтесь: [email protected], +380 (93) 002 19 53.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні