Британський театр в кіно: «Tiт Андронік»

Британська Рада в Україні та арт-об'єднання CoolConnections представляють весняний сезон фестивалю «Британський театр у кіно», який триватиме з 4 квітня по 28 червня.

21 квітня покажуть «Tiт Андронік» / Titus Andronicus за п'єсою Уільяма Шекспіра. Постановка Шекспірівського театру «Globe».

Режисер: Люсі БейліКомпозитор: Джанго БейтсХудожник: Уільям ДадліУ ролях: Уільям Х’юстон, Йен Гелдер, Метью Ніхем, Стефан Доннеллі, Індіра Варма, Обі Абілі, Флора Спенсер-Лонгхерст

Повернувшись до Риму після війни з готами, генерал Тіт Андронік приводить із собою в якості військовополонених готську царицю Тамору і її трьох синів. Рішення Тіта принести в жертву її старшого сина, щоб задобрити духів його власних загиблих синів, і відмовитися від титулу імператора запускає ланцюжок жахливих подій: тортур, насильства і смерті. І в самому центрі цього кошмару незмінно виявляється лиходій – мавр Аарон.

Експериментальна і наповнена жорстокістю до країв, ця п'єса Шекспіра, написана з небувалою енергією, була одним з головних хітів раннього етапу його кар'єри.

Навколо постановки Люсі Бейлі зразка 2006 року в свій час піднялося чимало шуму через надзвичайно реалістично зображене насильство, від якого, за чутками, деякі глядачі навіть втрачали свідомість.

Купити квиток.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні