Відкритий лекторій NIICE Publishing

В рамках ювілейного Книжкового Арсеналу незалежний видавничий проект NIICE Publishing організовує відкритий лекторій з 22 по 26 квітня. Освітня платформа стартує у форматі коворкінгу і воркшоп-простору зі стендом європейських незалежних арт-видань (NIICE є офіційним представником в Україні іноземного самвидаву сучасного мистецтва в партнерстві з Motto Distribution, Берлін), завдяки поєднанню дизайну, сучасного мистецтва, книжкової справи та педагогіки. Проект ставить за мету закласти основи культури самвидаву в Україні як оновленої форми прояву творчої свободи. NIICE Publishing популяризує самоосвіту з 2013 року, розвиваючи альтернативну форму видавництва і просуваючи образ сучасного українського художника за межами країни.

Протягом 5 днів, з 22 до 26 квітня, в рамках відкритого лекторію NIICE всі охочі зможуть розширити свій візуальний словник, познайомитися з різноманітними практичними інструментами, дізнатися про актуальні методи розвитку власної творчої практики. Проект сфокусований на поглиблення технічних навичок у молодих фахівців і студентів.

ВІДЕО ДНЯ

З 2013 року NIICE ініціював друк 14 проектів, в якому взяли участь молоді українські автори, що працюють на перетині живопису, фотографії, ілюстрації, поезії та кураторських практик.

Місце: Мистецький Арсенал (вул. Лаврська, 10-12), Вартість: вхід згідно умов відвідування Книжкового Арсеналу грн, Організатори: Niice

Реклама:

Головне сьогодні