Британський театр у кіно: «Дванадцята ніч»

Британська Рада в Україні та арт-об'єднання CoolConnections представляють весняний сезон фестивалю «Британський театр у кіно», який триватиме з 4 квітня по 28 червня.

28 квітня покажуть виставу «Дванадцята ніч» / Twelfth Night, за п’єсою Уільяма Шекспіра. Постановка Шекспірівського театру «Globe»

Режисер Тім КерроллХудожник Дженні Тайремені Композитор Клер ван Кампен У ролях: Стівен Фрай, Марк Райленс, Семюел Барнетт, Ліам Бреннан, Пол Чахіді, Джон Пол Конноллі, Ієн Драйсдейл, Джонні Флінн та ін.

«Дванадцята ніч» – комедія заплутаних романтичних відносин, сповнена найбільш витончених діалогів Уільяма Шекспіра. Усі ролі у виставі (як і належало за часів Шекспіра) виконуються виключно чоловіками. Костюми, музика та хореографія у цій постановці також створені у стилі театру «Глобус» 17 сторіччя.

Виконавець ролі Мальволіо, Стівен Фрай, найбільш відомий завдяки телесеріалам «Дживс і Вустерс» (Jeeves and Wooster, 1990) та «Шоу Фрая та Лорі» (A Bit of Fry and Laurie, 1987). Для актора ця вистава стала першою за 18 років.

Виконавець ролі Олівії, Марк Райленс, – перший художній керівник театру «Глобус» (1995–2005). Марк Райленс – відомий театральний актор, виконавець ролей у таких шекспірівстких п’єсах, як «Гамлет», «Ромео і Джульєтта», «Буря», «Багато галасу з нічого», «Як вам це сподобається», «Макбет», «Генріх V», «Річард II» та «Річард ІІІ».

Купити квиток.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні