KIEV MAY-ART PICNIC

В Києві на Співочому полі відбудеться грандіозний KIEV MAY-ART PICNIC – єдиний в місті масштабний OPEN-AIR фестиваль в першому тижні травня.

Де ж іще провести травневі свята, як не на відкритому повітрі? Тепер не потрібно їздити за місто – на Kiev May-Art Picnic ви знайдете все, що потрібно для щастя. В програмі фестивалю, крім усьго іншого:

Арт-бар стійка. Унікальний проект, створений для підтримки молодого українського кіно. Програма включає: лекції з історії кіно, майстер-класи з акторської, режисерської, операторської, продюсерської майстерності, перегляд та обговорення ретро-фільмів; покази сучасних українських стрічок, засідання конгресу культурних активістів, акустичні концерти, лабораторії з гончарного а художнього мистецтва, музичні лекції.

Конкурс графіті. Основна мета конкурсу – показати, що стріт-арт – це мистецтво, а найголовніше в стріт-арті – не присвоїти теориторію, а втягнути глядача до діалогу та показати різноманітну сюжетну програму. Тематика конкурсу – пам'ятки Києва та України. Організатори переконані, що це буде цікаво не лише художникам, а й відвідувачам фестивалю. Конкурс дозволить показати в новому образі улюблені місця нашої країни та столиці.

Виставка тату-майстрів. Протягом усього фестивалю працюватиме зона тату-майстрів, в якій будуть представлені найкращі тату-студії столиці.

Купольний кінотеатр. Один з креативних просторів фестивалю буде презентувати купольний кінотеатр, що транслюватиме навчальні та розважальні фільми для дітей та дорослих.

Зона відпочинку. Тут ви знайдете безкоштовний Wi-Fi, розслабитись в гамаках, полежати на м'яких подушках та посидіти в затишному кафе, створеному дизайнером з палет.

Майстер-класи. Декупаж, олійний живопис, малюнки хною, розпис пряників, дитячі майстер-класи та інше.

Жива музика. З 1 по 3 травня на сцені Співочого поля виступатимуть Тартак, Віталій Козловський та Kishe.

Ціна квитків:

1, 2, 3 травня – 65 грн.

4, 5, 6, 7, 8 и 9 травня – 35 грн.

Дітям до 7 років вхід безкоштовний.

Програма фестивалю – на сайті www.mayart.com.ua

Місце: Співоче поле (Печерський парк), Вартість: 65 грн

Реклама:

Головне сьогодні