Британський театр у кіно: «Звитяжні зусилля кохання»

5 травня Британська рада представляє «Звитяжні зусилля кохання» / Love's Labour's Won, за п’єсою Уільяма Шекспіра

Великобританія 2011, 155 хв.Постановка Королівської шекспірівської компаніїРежисер: Кристофер ЛаскомбКомпозитор: Клер ван КампенУ ролях: Едвард Бенетт, Мішель Террі, Тунджі Касім, Флора Спенсер-Лонгхерст, Девід Хоровіч, Джон Ходжкінсон, Сем Александр.

1918 рік, осінь. Група солдат повертається додому з війни. Бенедикт, який втратив смак до життя, і його кращий друг Клавдіо знову зустрічаються з Беатріче і Геро. Між Клавдіо і Геро спалахують почуття, а Бенедикт і Беатріче, пам'ятаючи давню неприязнь один до одного, навпаки, починають сваритися.

На святковому вечорі, організованому на честь перемоги, відбуваються заручини Геро і Клавдіо. Після цього граф Леонато – батько Геро – і дон Педро вирішують, що й Бенедикту з Беатріче теж варто одружитися. Вони розробляють хитрий план, згідно з яким переконаний холостяк Бенедикт повинен втратити голову від кохання до Беатріче, а Беатріче, в свою чергу, повинна без пам'яті закохатися в Бенедикта. Все йде як по маслу, але тут у справу втручається заздрісний дон Хуан, який вирішує зруйнувати щастя Геро і Клавдіо, щоб помститися своєму братові, графу Леонато.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні