Міжнародний фестиваль авторського кіно 2015

Спільно з Фестивалем авторського документального кіно Ukraine: International Documentary Festival, 2015 глядачів запрошують на майстер-класи та покази документальних фільмів про місце культури та мистецтва у нашому житті та досвід змін: особистих та суспільних.

Яким чином мистецтво та культура можуть допомагати нам долати критичні ситуації у приватному житті, в громаді чи країні? Яке місце займають музика та образотворче мистецтво у житті мешканців європейських країн? Як молодь країни, що розвивається, виражає свої думки та відчуття у формі графіті? Фільми фестивалю досліджують ці питання, розповідають про досвід розвитку та гідного життя в неідеальних умовах.

У програмі фестивалю кінопокази та майстер-класи Поліни Кельм. 15 фільмів програми відібрані серед стрічок фестивалю IDFA (Amsterdam). 13 фільмів — прем’єри 2014 року. У фестивалі беруть участь фільми з Нідерландів, Естонії, Канади, Фінляндії, Данії, Швейцарії, Франції, Мадагаскару, Нової Зеландії. Фільми демонструються мовою оригіналу з англійськими субтитрами

Вхід вільний.

Реєстрація на майстер-класи обов’язкова.

Програма показів:

Місце: Дім освіти та культури «Майстер Клас» (вул. Лаврська, 16a), Безкоштовно, Організатори: Дім освіти та культури «Майстер Клас»

Реклама:

Головне сьогодні