Фестиваль американського кіно «Незалежність»

З 21 по 24 травня в Києві, за підтримки Посольства США в Україні, пройде фестиваль американського кіно «Незалежність».

Традиційно фестиваль представить актуальну програму з документальних та художніх фільмів різної тематики. Відвідувати покази документального кіно в кінотеатрі «Київ» можна буде безкоштовно.

Також вже вдруге в межах фестивалю американського кіно «Незалежність» відбудеться лабораторія з кіновиробництва «Інді Лаб». «Інді Лаб» являє собою цикл практичних майстер-класів зі створення документальних фільмів для молодих українських документалістів, які проводять американські та українські професіонали. Учасники навчаться режисурі та монтажу документального фільму, розвитку ліній головних персонажів, драматичній структурі та особливостям представлення різних точок зору в форматі короткометражного документального фільму.

Результатом роботи лабораторії стануть 10 короткометражних стрічок, які будуть продемонстровані в межах програми фестивалю.

Друга сесія лабораторії пройде 18-24 травня та буде складатись з відкритих для усіх бажаючих заходів: семінарів та лекцій американських кінематографістів, панельних дискусій після показів фільмів.

Точна програма фестивалю буде оголошена пізніше. Детальніше про подію можна дізнатись на сайті фестивалю та його сторінці у Facebook.

Місце: Кінотеатр "Київ" (Вул. Велика Васильківська, 19), Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні