Майстер-клас Еліни Елліс «Ілюстрація дитячих книг: від ідеї до книжкової полиці»

Майстер-клас, присвячений секретам дитячої книжкової ілюстрації та способам просування своїх робіт на міжнародному ринку від Еліни Елліс, відомого ілюстратора з України, що проживає в Британії. Більше про Еліну та її роботи можна дізнатися з її ЖЖ.

Призначений як для початківців художників та ілюстраторів, так і для всіх, хто цікавиться дитячими книгами і їх створенням. А також для тих, хто просто хоче поспілкуватися з Еліною.

План майстер-класу:

1. Як створити a picture book (книгу з картинками): натхнення і ідея; цільова аудиторія; текст – структура оповідання; розробка персонажів; розкадровка – макет книги і варіанти ілюстрації; композиція і ритм; рух і швидкість оповіді; типографіка – взаємовідношення тексту і малюнка; презентація.

2. Як вийти на міжнародний ринок: дослідження ринку; позиціонування себе на цьому ринку; портфоліо / веб-сайт; соц мережі / конкурси / флешмоби / спільні проекти; видавці / арт агенти; презентація – як себе показати.

Тривалість майстер-класу: 2 години + відповіді на запитання.

Про спікера

Еліна Елліс малює останні 5 років. Економіст за фахом, вона після 30 років вирішила йти за покликанням свого серця. З того часу вона проілюструвала понад 30 книжок для різних країн світу – Англії, Америки, Канади, Австралії, Іспанії, Кореї, України, Росії. Права на її малюнки та книги подаються по усьому світу. Крім того, Еліна видала вже дві власні книги, до виходу готується ще декілька. Еліна Елліс – член Асоціації Ілюстраторів (Association of Illustrators). Книги з її малюнками регулярно беруть участь у міжнародних книжкових виставках. Та вона не зупиняється на досягнутому, продовжуючи розвиватись та навчатись у Кембріджській Школі Мистецтв за напрямком «Ілюстрація Дитячої книги» – Masters Degree in Children's Books Illustration.

Вартість: за умовами простору. Кількість місць обмежена. Реєстрація обов'язкова.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: за умовами простору грн, Організатори: Креативний простір «Часопис»

Реклама:

Головне сьогодні