Ніч рекламожерів

30 травня відбудеться легендарне шоу «Ніч рекламожерів». Всього лише за одну ніч гості побачать шедеври рекламної індустрії з усіх кінців світу – вся картина світу від Мексики до Японії та від Швеції до ПАР постане перед очима глядача з усім його різноманіттям емоцій, культур та продуктів.

Нон-стоп показ рекламних роликів з найбільшою в світі приватної колекції цінителя рекламної майстерності та геніального дивака Жана Марі Бурсіко, який понад 30 років тому почав робити зухвалий проект, що підкорив весь світ. Щороку автор представляє нову добірку найбільш незвичайних та креативних роликів. Цього разу глядач повинен ретельно підготуватися: на нього чекають божевільні танцюючі поні, реклама зубної пасти 1926 року, Дженніфер Лопес і Михайло Горбачов, зомбі-апокаліпсис, пісні та сентиментальні відео, серія соціальних роликів, жарти та пронизливі історії про справжніх героїв – всі ці скарби «Сінематеки» представляють собою концентрат життя людства в двадцятому та двадцять першому столітті.

«Ніч рекламожерів» – це не просто показ роликів, це культурний та масштабний захід, який починається задовго до входу глядача в кінозал. Це свято! Увійшовши у фойє кінотеатру, гості відразу ж потрапляють всередину багатопланового шоу з музикою та сюрпризами від партнерів і спонсорів заходу.

Пройде «Ніч рекламожерів» у кінотеатрі Cinema Сity (ТРЦ Ocean Plaza), початок п'ятигодинного шоу о 20:00.

Вартість: 300–400 грн, які можна купити на сайті.

За традицією, рекламний бенкет буде складатися з трьох відділень та двох тривалих антрактів.

Місце: Cinema Ciті (вул. Антоновича, 176), Вартість: 300–400 грн

Реклама:

Головне сьогодні