Зустріч Chapter#1

Кожен з нас створює навколо себе свій власний світ. Він формується з того, що ви пропускаєте через себе, і що залишає у вас по собі відбиток. Книжки з тими образами і незабутніми історіями, якими веде автор; музика, яка згадується у певні моменти і за певного настрою; фільми, які хочеться передивлятись знову і вивчати до дрібниць; вірші, в яких шукають відповіді і питання, і головне – люди, яких ви зустрічаєте і з якими ділитеся знаннями, змінюючись самі і змінюючи їх. Зміни часто відбуваються через одну фразу, цитату, один епізод фільму, які запам’ятовуються надовго. Саме такими важливими речами потрібно ділитись. Саме для роблять першу зустріч Chapter. 30 травня з 15:00 до 03:00 в Mezzanine.

Що буде відбуватись: ви будете ділитись. Враженнями, героями, книжками, цитатами, музикою, знаннями та досвідом.

Програма:

1. Favorite-book-crossing. На відміну від традиційного буккросінґу, коли люди обмінюються непотрібними книгами, вам пропонують ділитися улюбленими. Тут ви зможете подарувати, обміняти чи продати свою книжку, знайти собі нові книжки і поповнити домашню бібліотеку.

2. Виставка найцікавіших та найдивніших книжкових обкладинок.

3. Лекторій. Дізнавайтесь нове! Надихайтесь!

15:00 «Долання меж – між чорнилом і фарбою: Шульц, Зальцман, Кубін, Ерделі».

Лектор – Євген Стасіневич. Літературний критик і оглядач інтернет-ресурсу Іnsider, докторант Києво-Могилянської академії, лектор і батько.

16:30 «Від тексту до постановки».

Лектор – Влад Троїцький. Режисер, драматург і актор. Директор театру «ДАХ» та етно-гурту «ДахаБраха».

18:00 «Гортаючи сторінки за монтажним столом. Як Кубрик, Поланскі та Фінчер читали в кіно».

Лектор – Лук'ян Галкін. Кінознавець, викладач культурного центру PhotoCULT та Кінолекторію у Freud House, автор курсу «Кіносинкретизм» і людина з величезним багажем знань і чудовим почуттям гумору.

4. Концерт. Чарівні звуки під цитати з ваших улюблених книжок. Вас чекають натхнені сети від Quarkmonk, Marex731, Twilight та Yamabushi.

Вхід: ваша улюблена книжка. Візьміть її з собою, та подаруйте або обміняйте на іншу книгу.

Деталі.

Місце: Mezzanine (вул. Нижньоюрківська, 31), Вартість: ваша улюблена книжка грн

Реклама:

Головне сьогодні