Kyiv Comic Con

Перший столичний фестиваль популярної культури Kyiv Comic Con відбудеться 6–7 червня в Українському домі на Європейській площі.

Нещодавно на Спільнокошті завершилася кампанія проекту: Kyiv Comic Con зібрав рекордні 184% від попередньо заявленої суми. Як і обіцяли, організатори витратять ці гроші на найбільш нагальні наразі потреби: завершення роботи над сайтом, друк поліграфічної продукції та оплату праці дизайнера.

Так, кіноблок включатиме презентацію першого україно-польського кіно на основі коміксу Ігора Баранько – «Максим Оса», а також зустріч із його творцями. З письменників-фантастів на фестиваль, серед інших, завітають Генрі Лайон Олді. В рамках комік кону компанія MSI проведе турнір «Ліга дракона» (ligadrakona.msi.com ) з відеогри League of legends.

Комікси будуть представлені як презентаціями книжок, так і майстер-класами від художників. Вони будуть не тільки на супер-геройську тематику: можна буде побачити різні роботи, від японської манґи до європейских графічних романів. Крім того, Комік Кон за підтримки компанії Wacom дає старт для молодинх коміксистів і оголошує конкурс коміксів, переможці якого отримають чудову винагороду за свій талант – професійний графічний планшет Intuos Pro. Роботи, що пройдуть модерацію, будуть надруковані книжкою, яка буде представлена на фестивалі. Усім охочим організатори надають сюжети від відомих українських письменників та видавництва Nebeskey. Тож якщо ви вмієте малювати і хочете, аби ваші комікси побачили тисячі читачів – доєднуйтесь до конкурсу.

Вартість: 1 день участі 100 грн., на 2 дні – 150 грн. В день події вхід буде дорожче.

Місце: Національний центр «Український дім» (вул. Хрещатик, 2), Вартість: 100–150 грн

Реклама:

Головне сьогодні