Благодійний проект "Згадай про мене!": допомога самотнім пенсіонерам Києва

11 червня (четвер) о 19:00 в ресторані-караоке "Beeze" (вул.Бульварно-Кудрявська, 3) відбудеться благодійний вечір "Згадай про мене!", Ініційований міжнародним благодійним фондом "Україна! Я за тебе! "За участю відомих дизайнерів, художників, музикантів, спортсменів та інших зірок.

Мета вечора - зібрати кошти для пенсіонерів, які потребують допомоги, і подарувати відчуття турботи самотнім літнім людям, які не мають близьких.

Благодійний захід заплановано організаторами, як яскрава і весела вечірка з виступами молодих колективів, показом мод і цікавими конкурсами.

Основний добровільний благодійний внесок від 200 гривень - буде робити при вході на свято кожен гість заходу. Лотами на благодійному аукціоні будуть виступати картини відомих художників, аксесуари українських дизайнерів.

Музичну атмосферу свята створюватимуть такі виконавці, як Katya Bright, Владислав Курасов (Х-Фактор), Ольга Жмурин (Голос Країни), YarosLOVE, BENAMI, джаз-бенд JT Fresh, MUZIK BOX.

Стильною частиною вечора займатися дизайнери Лілія Стрейчук, Анастасія Іванова, Костянтин Міро, Олена Романова та Олена Філонова

Гроші, отримані під час проведення свята, будуть спрямовані на придбання медикаментів, продуктів харчування та засобів гігієни.

Запрошуємо пресу!

Акредитація за телефоном + 067 776 77 91

Реклама:

Головне сьогодні