Visual Communication Gathering

13–14 червня в Fedoriv Hub, пройде головна зустріч дизайнерів УкраїниVisual Communication Gathering. Вона збере представників провідних дизайн-студій і агентств України та зарубіжжя, професіоналів і новачків, майстрів різних напрямків дизайну. Це два дні знайомств, дискусій, обміну досвідом, навчання та практики.

Перший день Visual Communication Gathering буде присвячений графічному дизайну, комунікативному дизайну, типографіці, концепт-дизайну та дизайн-навчанню. Другий день охопить напрямки веб-дизайну, медіа-дизайну, роботу діджитал і креативних агентств.

З доповідями, лекціями, майстер-класами, кейс-стаді, рев'ю, презентаціями виступлять креативний директор BBDO Ukraine Анже Йереб, співзасновник студії Visualizers Максим Авраменко, Рене Варвжевіч з School of Form (Польща), Ілля Павлов та Марія Норазян з Графпром, Дмитро Кліщик з бренд-агентства Milk, Наталія Синепупова, Микола Ковальчук і Вадим Ревін із School of visual communication, Кріс Лукомський з School of form (Польща), Вікторія Грабовська з польської Академії мистецтв, Ярослав Бєлінський і Олена Правило з Конгресу активістів культури, Олександр Трегуб з Akademia Design House і Projector, Ольга Шевченко з Vintage.

Дводенна програма завершиться афтерпаті, де можна буде познайомитися і поспілкуватися з доповідачами в невимушеній обстановці, зав'язати робітничі та дружні контакти, поділитися ідеями.

Повний список доповідачів та експертів – на сайті.

Вартість: до 1 червня – 720 грн., після – 800 грн.

Місце: Fedoriv Hub (вул. Велика Васильківська, 5, Арена-Сіті, офіс 27, 5-й поверх), Лектори: Йереб Анже , Wawrzkiewicz Rene , Кліщик Дмитро , Вартість: 720–800 грн, Організатори: Fedoriv Hub

Реклама:

Головне сьогодні