Фестиваль вуличної їжі: Summer Fresh Market

13–14 червня пройде найбільш літній фестиваль вуличної їжі. Для любителів міського відпочинку на Арт-заводі Платформа організатори пропонують новий формат – Summer Fresh Market – фермерський ринок сезонних фруктів і овочів. Вишня, суниця, шпинат, базилік, редис і багато іншого, і все прямо з грядки.

«У літній період ми хочемо запропонувати гостям абсолютно новий для наших фестивалів формат – фермерський ринок сезонних фруктів і овочів. Відвідувачі зможуть знайти все найсвіжіше і корисне, і придбати як в природному вигляді, так і в якості приготованих страв», – коментує Роман Тугашев, організатор вуличної їжі.

Звичайно, на одинадцятому фестивалі вуличної їжі можна буде знайти достаток найсмачніших і різноманітних форматів їжі – 100 найкращих учасників, 60 з яких абсолютно нові.

Гастро-тусовщиків традиційно чекає насичена програма. Для любителів видовищного спорту організовують нічну трансляцію матчів з бейсболу та американського футболу. А ще гості фестивалю зможуть найпершими заглянути в новий коворкінг «Платформа», який офіційно відкривається на території Арт-заводу 15 червня.

Особливу увагу в льотну спеку організатори приділять прохолодним напоям – на фестивалі буде представлений найбільший вибір в місті. Сангрія і Просекко бари також відкриють двері для відвідувачів.

Вартість: 40 грн.

Час роботи фестивалю: 11:00 до 23:00

Місце: Арт-завод Платформа (вул. Біломорська, 1), Вартість: 40 грн

Реклама:

Головне сьогодні