Фестиваль «Країна Мрій»

20 та 21 червня у Музеї Пирогово відбудеться 12-ий Міжнародний фестиваль «Країна мрій».

Це найбільший «open air» у Києві та наймасштабніший «world music» фестиваль в Україні. Це більше, ніж просто музичне дійство. Міжнародний фестиваль «Країна Мрій» став однією з культурних візитівок України.

Цього року організатори вирішили зконцентруватися на трьох основних сценах: World Music Stage, Ethno-JazzStage, Disco-LoungeStage, на яких будуть представлені найгучніші українські та традиційно відкриються нові імена артистів, які представляють різні країни світу.

Окрім музичних виступів на трьох основних сценах, у рамках фестивалю буде представлено: майданчик «етно-fashion» від UFW, ярмарок майстрів, дитячу галявину, «місце сили», етнічні кухні, майстер-класи з народних ремесел, де можна наживо спостерігати і брати участь у виготовленні «handmade» виробів.

За два дні фестивалю, на 3-х основних сценах представлять свою програму понад 30 гуртів, серед яких: Воплі Відоплясова, Бумбокс, ONUKA, ТНМК, Мотор'ролла, Жадан та Собаки, Піккардійська Терція, Орест Лютий та багато інших.

Також, цього року на мапі літньої «Країні Мрій» з'являється нова домінанта - фестиваль повітряних куль «Монгольферія».

Цей відомий фестиваль повітряних куль гостюватиме у столичному Пирогово впродовж двох днів. Кулі заввишки 25 метрів (9-поверховий будинок), з десятиметровим вогняним шлейфом, у дні фестивалю сколихнуть небо над Пирогово.

Пілотами стануть солісти фольклорних колективів, відомі літератори, дизайнери. Відтак, кольорові оболонки аеростатів перетворяться на подіуми для показу мод, а плетені з лози гандоли, у піднебесні діджейські або творчі майстерні для кулінарів і дітлахів.

На території фестивалю буде діяти наметове містечко. Кожен охочий зі своїм туристичним спорядженням матиме змогу розміститися у зазначеному місці табору.

Наметове містечко буде оздоблене всіма необхідними комунікаціями, а саме:

- цілодобовою охороною;

- електроенергією;

- санвузлами та душовими кабінами;

- смітниками;

- місцем для паління багаття та приготування їжі.

Початок заселення: 20.06.2015 о 08:00. За попередньою домовленістю з комендантом наметового містечка, організовані групи зможуть заселитися 19.06.2015 в другій половині дня.

Квитки можливо придбати в театральних касах Карабас та за номером телефона +380 (44) 590 55 55.

Вартість: 200 грн., дитячий 6 до 12 років – 50 грн. Дітям до 6 років, пенсіонерам, інвалідам та учасникам АТО – безкоштовно.

Місце: Музей Пирогово (Пирогів, Київ, 02000), Вартість: 200 грн, Організатори: ТоВ "Країна Мрій"

Реклама:

Головне сьогодні