Public Science: «Архітектура історії – ключ до розуміння Міста»

6 липня приходьте на лекцію «Архітектура історії – ключ до розуміння Міста». Перша зустріч – вступна з циклу лекцій, присвячених поглибленню розуміння проблеми розвитку міст, кризи освіти і пошукам правильної форми урбан-дизайну. Мовою доступних понять і простих формулювань для звичайного міського жителя, студента архітектури або практикуючого дизайнера, зацікавленого в альтернативному погляді на сучасну специфіку професії.

Питання, що будуть розглянуті:

- хто такий архітектор? Його сила, його слабкості. Розвінчання міфу про архітектурних супер-героїв сучасності;

- найкоротша історія зодчества, від неоліту до постмодернізму – ключові ідеї в архітектурній теорії і практиці;

- що таке місто? Як побачити його потенціал, багатовимірність, соціально-освітню складову? Яку історичну спадщину варто охороняти, а яку - віддати в руки інтеграції, ревіталізації, транзиції?

Светіслав Грбіч, архітектор-дизайнер з 20-ти річним досвідом у сфері проектування об'єктно-предметного середовища, засновник і ідеолог студії системного дизайну SUGUDESU, а також і однойменного бренду. Фанат історії та теорії архітектури, теорії дизайну і урбанізму. Окрім музики, застиглої в камені, цікавиться і її більш текучими формами. Серб, який тимчасово проживає в Києві ось вже третє десятиліття.

Вартість: 120 грн.

Місце: Креативний простір «Часопис» (вул. Льва Толстого, 3), Вартість: 120 грн, Організатори: Public Science

Реклама:

Головне сьогодні