Гра із зануренням у сюжет «Mystery Play»

«Гра із зануренням у сюжет». Під цим терміном зазвичай розуміють театральні постановки на території яких глядачі можуть вільно пересуватися, ніби потрапляючи в живу п'єсу, або це може бути перегляд фільму, якому передує деякий перформанс. Навколо актори виконують свої ролі, читають монологи або ж входять у довіру глядачам вдаючи з себе таких ж самих відвідувачів.

У Британії такий формат на піку популярності. Люди хочуть бути не просто пасивними глядачами, а самі брати участь у сюжетній лінії, відчувати емоції головних героїв.

У Києві цей формат буде проходити під назвою «Mystery Play». Для постановки був обраний найкращий фільм за версією IMDb «Втеча з Шоушенка». На учасників чекає секретна локація стилізована під в'язницю «Шоушенк» 50-их років. На території в 2500 кв. метрів буде розіграний театральний перформанс, в якому ви також зможете взяти участь.

Відвідувачів переодягнуть у тюремні роби, близько 20 акторів будуть грати ролі ув'язнених і охоронців. На облаштування території витратили тисячі кілограм декорацій, і створили більше 10 квест-зон. В українському варіанті організатори додали і квест-лінію, що б ще більше занурити учасника в атмосферу фільму. Це масштабне 5-годинне дійство, в якому може взяти участь до 200 чоловік одночасно.

Після театрального перформансу та проходження квест-лінії учасника чекає перегляд легендарного фільму «Втеча з Шоушенка». І навіть якщо ви бачили його вже десятки разів то цей раз буде особливим, адже ви поглянете на нього очима головного героя, який сам прожив епізоди фільму.

Починаючи з 19 червня організатори планують проводити ігри все літо кожну п'ятницю, суботу, неділю.

Актуальні дати дивіться на сайті.

Приєднуйтесь до зустрічі в Facebook.

Вартість:

- 299 грн. для одного;

- 539 грн. для двох (економія 59 грн.);

- 999 грн. для чотирьох (економія 197 грн.).

Місце: Парк Нивки (Шевченківський район), Вартість: 299–999 грн

Реклама:

Головне сьогодні