Благодійний концерт і конкурс малюнка на підтримку передчасно народжених малюків

15 липня 2015 року відбудеться благодійний захід в підтримку передчасно народжених дітей.

На святі будуть представлені малюнки дітей, які народилися на місяць, два чи навіть три раніше терміну. Найменша учасниця конкурсу Аня важила при народжені лише 530 грамів, і сам факт, що її виходили лікарі, свідчить про те, що дива трапляються.

Мама Ані ділиться "Я знаю, що проходить конкурс на найкращий малюнок, зроблений недоношеним малюком. Я розумію, що малюнок нашої Ані не найкращий, але для нас він переможний, бо вона росте повноцінною, здоровою дівчинкою".

Захід відбудеться у затишному київському дворику "Squat", який входить до маршруту екскурсій "Київськими двориками" від "Коду Києва". Учасники конкурсу малюнків
будуть нагороджені призами від партнерів "Гарна мама", Зоопарк "XII місяців", кінотеатр "Boomer".

Разважати гостей буде молодий київський гурт "The Box", який запропонує гостям нове звучання світових джазових хітів. Разважальна програма приурочена до 2-річчя першої української компанії, що спеціалізується з виготовлення товарів для виходжування недоношених діток під ТМ "Раненько".

Усі зібрані кошти будуть направлені на пошиття спеціальних засобів для виходжування передчасно народжених дітей. Подія на Facebook.

Місце проведення: вул. Терещенківська 17б ("Squat"), Київ
Дата: 15 липня 2015 року, початок заходу о 18-ій
Організатори: БФ "Велвет Хартс", ТМ "Раненько"
Контакти: 050 335 37 97, 067 216 56 42 Олександра

Реклама:

Головне сьогодні