Британський театр у кіно: «Верхнє світло»

14 липня у кінотеатрі «Київ» покажуть постановку театру Wyndham’s, за п’єсою Девіда Хеа «Верхнє світло», Велика Британія 2014, 180 хв.

Кіра Холліс живе на околиці міста у невеликій квартирі у блоковому будинку. Кожного дня вона сідає в автобус, відкриває книжку та їде на роботу в школу. Її мета – зробити життя інших людей трохи кращим. Але чи щаслива вона сама? На це питання дівчина спробує відповісти сьогодні ввечері – коли в її двері несподівано постукає Едвард, син колишнього Кіри, і повідомить їй сумну звістку: його мати нещодавно померла. Слідом на порозі з’явиться і сам Том, батько Едварда. Він жартуватиме щодо холодного обігрівача, роздаватиме поради з приготування спагетті та відмовлятиметься нарізати сир – але що насправді ховається за цією маскою безтурботності. Чи зможуть колишні коханці знову знайти спільну мову у цей зимовий вечір?

Вартість: 120 грн.

Купити квитки.

Місце: Культурний центр «Кінотеатр "Київ"» (вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 19), Вартість: 120 грн, Організатори: Британська рада в Україні (British Council)

Реклама:

Головне сьогодні